KERAMIEK GIETERIJ SLUITING

klik voor de details hier

 

Bestellen en dan...

Is uw bestelling klaar dan bellen of mailen wij u.
Wanneer alles op voorraad is dan vrijwel meteen,...
Zijn er items bij die voor u gegoten en gebakken worden dan is afhankelijk van uw bestelling de levertijd minimaal 1 tot 2 weken.
 
U kunt uw bestelling dan:

Ophalen bij Anieks

Tijdens onze openingstijden

Tip: u kunt ook terecht tijdens onze zaterdag en zondag workshops!

of komt u van wat verder weg, neem het dan niet zo nauw met de openingstijden en

maak een afspraakje... en wij zorgen ervoor dat we alle tijd voor u hebben.

 

Anieks Bezorgservice

Heeft u een keramiek bestelling van netto (na aftrek eventuele korting) € 250,-
en woont u minder dan 150 km van Eindhoven dan is er de mogelijkheid om op afspraak uw bestelling te laten bezorgen. Hiervoor rekenen wij een bijdrage in de benzinekosten van €15,-

 

Anieks verstuurt liever geen keramiek! Het eindigt te vaak in een teleurgestelde klant, en ook wij worden niet echt vrolijk van gebroken keramiek... Maar als u echt wilt? Dan maakt u als opmerking onder aan de bestellijst: Opsturen.
Dit is op eigen risico! Alleen na voor uit betaling en als u bij het eindbedrag €6,95 portokosten optelt... Natuurlijk doen wij ons best om alles zo goed mogelijk in te pakken.

Corona-update: We krijgen op het moment veel aanvragen om keramiek toch te versturen daarom hebben we besloten om hier in tegemoed te komen. Dat betekent dat we per bestelling gaan kijken wat er mogelijk wel opgestuurd kan worden. We kijken dan naar de breekbaarheid van het beeld bijvoorbeeld. Een tovernaar met relatief breekbare vingers of iets heel groots durven we nog altijd niet echt aan om te versturen. 
Maar er zijn ook veel beelden die wel te versturen zijn.
Mocht u willen dat we de keramiek versturen, bestel dan gewoon op de website maar selecteer ophalen in Eindhoven en contant in de winkel en zet de opmerking "graag versturen" in het opmerkingen veld. We nemen dan even contact op om te overleggen wat wel en niet verstuurd kan worden naar ons idee.